tirsdag 8. desember 2009

Robinson ekspedisjonen

Det er år 1814 og en ny robinson ekspedisjon er i gang. Denne ganger foregår ekspedisjonen utenfor Ungarn. Alle deltagerne som er med er mongolere og har streptokokker. Deltakerne har tatt med seg blandt annet skurtresker, butterfly og eggedeler som skal hjelpe de til å finne mat som vassgraut og pinnekjøtt.

Vi skal høre om 2 av deltakerne her. Det er knullegutten Bjarte og rompejenta Aune sand. Disse 2 meldte seg på ekspedisjonen i håp om å oppnå konstant nytelse.En kukfittet dag på ekspedisjonen, dag 3,16 følte Bjarte seg meget euphorisk og bestemte seg for å lage en adapter som Bjarte og Aune sand kunne runke baller i slik at dagene ikke skulle gå så sakte.

Aune sand følte avsky for dette grenseløse forslaget og mente det var anarkosyndikalistisk, noe Bjarte i og forseig forstod men han var så brunstig at han måtte allikevel. Dette skapte splid mellom de 2 bæsjetrengte deltakerne. De kranglet som 7,5 lemurer i 0,2 dager. Utbrendte Aune sand var så rasende at han bestemte seg for å sabotere bjarte gutt. Han skulle lage en lussekatt som han skulle kjøre inn i nesevingen til bjarte i håp om at Bjarte skulle få beinskjørhet og dø en støl død. Deretter skulle han slikke og bolabompa på liket hans.
Tissetrengte Aune hentet en lysekrone og begynte å arbeide med den homofile sabotasjen.

I mellom tiden hadde Bjarte funnet seg en infødt å leke boksen går med, noe som desverre førte til tjukkebolle-sex og diare. Den infødte vare selvfølgelig hviterusser og hemafrodite. Hemafroditen het Ruben-torild og hadde fått i oppgave fra stammen sin med navn Kråkejan posse å sjele kakemenn i fra deltakerne og ovale Bjarte var det perfekte offer. Den illeluktende Ruben-Torild fant en strikkepinne og moste den hardt inn i ryggmargen til analfrak bjarte mens hemafroditen sang en offersang " Kukfettan Hermann ër kvinna och mann, det fins ingen grenser för hva han kan". Ruben-Torild fisket et par kråkeboller ved siden av liket til Bjarte og gikk avgårde.

Da kom homsekonkurse Aune tuslende og så at Barte var blitt abstrakt enormt myrdet noe han ble minimalt masse lettet over. Puppe Aune klødde seg i lyskekjertelen og ropte "allah achbar!" Og drepte seg selv og resten av deltakerne som var for ubetydelige til å nevnes, med en flammekaster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar