tirsdag 8. desember 2009

Et juleeventyr

Det vare en rænglete dag hjemme hos museflette jentene, svette Fam og anal Renate. Det var midt i desember og det hadde allerede snødd ekstremt i 85 dager. Julestemmningen var kommet over museflette jentene våre. En dag mer bestemt mandag kl 0300 ringte det på døren. De holdt akkurat på å bake 60 beske julekaker og ble mildt sagt fortumlet. Det var selveste Odd Nerdrum og hans to nedsøla sidekicks onkel P og Asgeir! De sa de var på super hemmelig oppdrag fra selveste julenissen, og var kommet for å finne Bombadilla cheetas! Det var av stor viktighet at museflette jentene måtte hjelpe dem. Fam og Renate lekte overrasket, det var jo en hemmelighet at det var de som var bombadilla cheetas.

Odd Nerdrum ble litt frustrert når jentene gjorde motstand og brukte et vaffejern til å storme inn døra med. " vi vet at dere er bombadilla cheetas! julenissens empire avhenger av deres hjelp" Fam og renate rådførte bak 3000 beske julekaker og fant ut at de kunne stole på guttene. "hva er det somer galt og hvorfor trenger nissen vår hjelp?" Onkel P og Asgeir skrek i munnen på hverandre og hørte ut som en fittesinna surikatt som prøvde å komme seg ut av en iglo. Heldigvis klarte Odd nerdrum å roe dem nok til å forstå at de sa " dere er de eneste som har de super kreftene vi trenger! "Fnurtete Renate nikket enig. De var de eneste som kunne gjøre seg om til fisk og bæsje penger og som kunne taen helt vanelig stumtjener og gjøre den om til en kassegitar. Sånt var lite viktig i krigen mot homofili.

De kløna ut av døra og fant til sin forbauselse ut at nissens slede var byttet ut med en gocart og hans trofaste reinsdyr var byttet ut med 9 cp skada brøleaper! Og i fronten satt Arnold scwartsneger med en grønn navle. "Hu jeda mej" skrek Odd nerdrum og hoppet inn i gocarten. " til julenissen" skrek han, så kjørte de avgårde i 800 km/h. Etter ingen dager var de framme og ble møtt av en schizoid julenisse. "Takk Allah forat dere er her! Dere vil aldri tro hva som har skjedd! pablo Escobar har kidnappet Kjell jesus, Borgny lollipop og Bong astrid! De bedritene hjelperne mine, han truer med å ta over hele nordpolen sammen med kukkapperne vi trenger deres kunnskap om amming for å stoppe dem!"

Fam og Renate hadde ennå ikke kommet til seg selv etter turen og bad om å få sette seg ned i " sirka koarter". julenissens kone som egentlig bare så ut som celine dion viste de vei til et gaulende vetrineskap og ga de et glass med rognsmakende geite melk. Etter 2 glass og 82,25 sigaretter vare museflette jentene super sterke og klare til å banke pablo og gjengen hans! Nissen bad de samle en hær og hente 5 ting de kinne bruke som våpen. Fam fant en baufil, ett tilhengerfeste og en møkkaspade og ba Odd nerdrum og sidekickssene hans hjelpe. Renate fant en blikkboks opptrekker, 30 bittesmå muttere og rådførte seg med 13 nissegutter om hjelp. De ville bli med om de fikk lov å ri en salamander og sloss med hver sin stekepanne.
Nissen godkjente allt og sendt de avgårde til Ungarn hvor Pablo gjemte seg. De kjørte i en kano så det gikk ikke så veldig fort. Fam og Renate som hadde vært kjent som Bombadilla cheetas var med nissens hjelp blitt til Berit and the screaming bumblebees.

Etter 53 uker var fremme i Ungarn, og det var ikke vanskelig å finne Pablos gjemmested. De fulgte bare stien av fiskerogn smuler og fort som svisj stod de ansikt til kjønnsleppe med den fumlete mannen. Fam svosjet i vei og tok fram en stråhatt og brukte sin evne til å drite penger til å feie pablo av bane. Renate tok baufila, de 30 små mutterne, blikkboks opptrekkeren , tilhengerfestet og møkka spaden og kjørte alle opp i øyelokket til Pablo. Så bandt nissegjengen han fast i Odd nerdrum slik at han ikke skulle bli borte. De stjal tanksen hans og fløy hjem på 8 netter. Nissen ble så glad at de feiret en en barbeque. De stekte Pablo og spiste han med en merlot til. Etterpå kom kong Harald og Maria mena og var med å danse jenka på knoklene til pablo, i hele 1 time. Buldrende fam og struttende Renate sovnet tilslutt i en klump, og når de våknet kl 12 på dagen etter, var de hjemme igjen.

Under juletreet lå det 44 gaver med en lapp der det stod " viva la berit and the screaming bumblebees". Alle de 205 sorte julekakene var merkelig nok ferdig baket, så Fam og Renate kunne lene seg tilbake og nyte julen i fred og ro med noen glass av nissemors rognsmakende geitemelk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar